torstai 29. maaliskuuta 2012

Kuvakikkailua ja vauvailua

 Piti alkaa testailemaan tätä kuvapuolta..
Samalla saankin esitellä pikkumiehelle tekemiäni vaatehankintoja :)
Ylimmässä kuvassa lundmyr of sweden ihanaa neulehaalaria, jonka löysin huutonetistä. Tämä oli pakko saada, sen verta ihana vaatekappale ♥ koko 70cm, joten vielä saa nuppuseni hieman kasvaa..
Huutonetistä myös karvatakki, 68cm. 
Slipoverihan täytyy jokaisella miehenalulla olla. Tämän tilasin ellokselta. 62cm, ihan sopiva nyt.
Ja alla vielä haalari ♥
Meidän pikkuisäntä on ylittänyt reilu viikko sitten kolmen kuukauden kynnyksen,
ja nyt aletaan pikkuhiljaa maistelemaan perunaa. Maito kun ei pidä nälkää kun nippanappa puolitoista-kaksi tuntia. Testaillaan miten masu reagoi pottuun, sitten siirrytään perunaporkkanaan.
Neuvolassa käytiin pari päivää sitten ja hyvin oli poika kasvanut. Paino oli +10 käyrällä, ja neuvolantätikin suositteli pikkuhiljaa kiinteiden totuttelua.
Vauva-arjesta kun olen lueskellut useammasta blogista, niin sen verran vielä meidän päivistä, että yöunet ovat täälläkin jääneet äidin osalta taka-alalle. Alkuyöstä ehkä nukutaan yksi kunnon pätkä, ja loppuyö pyöritään miten milloinkin.
Päivisinkin ollaan hyvin syliriippuvaisia :)
Mutta vauva-aika menee niin pian, että eiköhän siitä selvitä. Ja koitetaan nauttia niistä vauvantuoksuisista hetkistä mahdollisimman paljon.

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia. :) Huh että se aika mennyt nopeasti!! Ja tosiaan se eka vauvavuosi menee niiiiin hujauksessa... :/ Nautitaan täysillä! ♥ Toivottavasti kuitenkin saat jossain välissä nukuttuakin. ;)

  Ihanaa pääsiäisen odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! :) Kävin laittamassa huutoa. Ja saapi laitellaan mukkaan mitä sitte teille ylimäärästä turhaa... ;) ♥

   Poista
 2. Hei, ja anteeksi aivan asiaan kuulumaton kommentointi. :) Huutonetissä on taas keinutuoli kaupan, unohtui kiireessä kommenttiisi vastaaminen silloin ja yksityisviestin lähettäminen ei minulta onnistu.

  VastaaPoista
 3. Tässä yksi mummi. Tulin Vuokrakoti kullan kallis-blogista.Minulle ei ole omaa blogia.
  Todistan, että vauva-aika ja kaikki muukin menee ohi nopeasti. Eihän se kyllä silloin siltä tunnu, kun on rankin aika menossa.

  VastaaPoista