sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Kissahuoneesta askartelu/kodinhoitohuoneeksi

Rojekti on alkanut. Tämä huone oli vuosikausia kissojen ja Jope-koiran oleskelutilana. Nyt päätin häätää elikot ahtaammalle, pienempään huoneeseen, ja ottaa maalipöntöt esiin. Ensin valkoista kattoon, sitten seiniin. Seinät oli ennen ihan lakattua panelia. On muuten joskus aikoinaan tämä tila ollut autotallina..
Huone valkaistui päivässä ihan uudenlaiseksi. Tosin valkaistui maalarin tamineetkin astetta (tai paria..)vaaleammiksi.. Yksi seinistä on karu tiiliseinä. Olisihan tämän voinut jättää näinkin, mutta liian kolkolta minusta tuntui. Isäntä sitten laittoi sisustuslevyt tähän, vaaleat tietenkin..
Lattian sain maalattua eilen. Värinä siniharmaa. Vielä kaipaa huone uudet ovet kaappeihin sekä vähän avohyllyjä kangaspaljoudelle sun muulle. Ja pöytä.. Suunnittelin massiivipuutasoja pyykkikoneen, kuivausrummun ja kaappien päälle, sekä samaa tasoa koko seinän mittaiseksi työpöydäksi. Täytyy kysellä huomenna keittiöedustajalta hintoja.. Palailen astialle tuonnempana, kun on saatu paikkoja siivoiltua.. :)

1 kommentti:

 1. Heippuli hei
  Ja kiitos kaunis "jäljen jättämisestä" blogiini ja
  ennenkaikkea kutsusta tänne.
  Ei muutoin aina hoksaakaan joka paikkaan kylään;)
  Sullakin paljon projekteja.
  Meillä myös keittiöremppa pikkubudjetilla ja itse duunaillaan, niin pitkään on tahkottu,
  vaan sekin alkaa olla jouluksi valmis.

  Tuo kuva unelmakeittiöstäsi on kyllä todella unelmaisen kaunis!!

  VastaaPoista