tiistai 2. kesäkuuta 2009Maalaistalon kesä on puuhaa täynnä.
Täällä omenapuiden katveessa viihtyvät niin lapset kuin kissatkin.
Ja on se mukava itsekin välillä heittää riippukeinuun makoilemaan ja sulkea silmät.
Tänään sain vihdoin siivottua karjakeittiön. Vanha navetta kun on tyhjillään, niin nyt siitä saa muunneltua mitä mieleen juolahtaa. Illalla sinne on hyvä viedä ikkunapöydälle paprikaruukut hallaa piiloon. Maalia vielä vaatisi pintaan, kauniit verhot ikkunoihin ja valmista olisi.
Vielä kun joku kätevä mieshenkilö nikkaroisi penkin seinustalle :) Vai käykö niin että itse sen kanssa jokupäivä tuskailen..
Piha rehottaa kauniisti voikukkaa! Ruohonleikkurikin käynnistyi viikonloppuna kuin ihmeen kaupalla, mutta eipä sitä riemua kauan kestänyt kun konemokoma jo päätti päästää höyryjä ja sanoa sopimuksensa irti. Että se siitä.. No eikun "antaa kaikkien kukkien kukkia vaan", ja sitten juhannuksena pähkäillään sitä viikatteen käyttöohjetta...

2 kommenttia:

  1. Tuossa aidassa on aitoa maalaisromantiikkaa! Harmittelen vieläkin että meillä tehtiin heinäseipäistä aitapaaluja... Nyt niistä keksisi vaikka mitä kivaa ja ovat muutenkin arvossaan.

    VastaaPoista
  2. Meillä myös on heinäseipäitä käytetty laidunten tekoon.. Nyt tosiaan olisi monta ideaa mielessä, mitä niistä tekis. Eipä niitä tahdo vaan enää löytyä kuin naapurilta :) Täytyis varmaan yöllä hiippailla rajan taa.. :)

    VastaaPoista