maanantai 16. heinäkuuta 2012

Pitkästä aikaa...

 Viimeisimmästä tapaamisesta onkin sitten kulunut hetki jos toinenkin. Kesä on pitkällä, vaikka sateisissa keleissä siitä ei kovin paljon ole päästykään nauttimaan. Ajan vie tehokkaasti puolivuotias, ja kaksivuotias. Ja mitä näiltä pienemmiltä kerkeää, kuluu loppuaika kotia leikkiessä.

Alkukesästä varastin kotvasen aikaa, joa ompelin pari menninkäisen hiippahuppuhupparia. Malli pitkä, tunikamainen, ja hupun päässä tiuku. Kankaana tuttua Metsolaa. Toinen jouti myytäväksi, ja toinen löyti pojasta kannattelijansa.
Keltaisesta apilasta ompelin tyttärelle samanmoisen.

 Omista pieneksi jääneistä (jostain syystä kiristää..) farkuista ompelin tälläiset kierrätyspökät. Nämäkin tuli myytyä poies..

 Ja testausmielessä ommellut kesäpöksyt piiiitkillä resoreilla. Näissä resori lahkeissa yksinkertainen.

Ja vielä lopuksi äitini äitiyspaidasta ompelemani pöksyt. Haaremihousun kaavaa sovellellen. Käy jo 70cm:lle, ja mahtui 98cm käyttävällekin. Nämä ovat vielä kotia vailla..

Ideoita olisi vaikka muille jakaa, mutta aikamokoma ei tunnu piisaavan.
Vaikka tuleehan se aika että kerkeää ommellakin. Pienin on niin pieni, ja tarvitsee kovasti syliä ja läheisyyttä. Ja niin tarvitsevat isommatkin lapset.
Voi kun sen muistaisi silloinkin kun on valvonut muutamia öitä, ja yksin herää vauvan kanssa sateiseen aamuun kukonlaulunaikaan, toisten kääntäessä kylkeään.

Pitäkäähän toisistanne huolta, 
-Lumikissa-