keskiviikko 26. elokuuta 2009

Talonpoikaiskaappi
Vihdoinkin valmis...
Kauanhan se kestikin, mutta hiljaa hyvää tulee..
Viimeinkin löysin oikean sävyn. Kauan sitä joutuikin etsiskelemään. Maalasin tämän Helmi maalilla, ei niin kovin sitten tullut keittiöön sitä maalinkäryä. Keittiö kun on niin kätevä paikka monenlaiseen kunnostamiseen ja maalaamiseen :)
Vetimet on uustuotantoa, eihän niitä aitoja vanhoja tahdo mistään löytyä..
Tämä nyt sitten odottelee sisälleen pieniä potkupukuja ja haalareita.. Odotelkoon rauhassa vielä vähän aikaa.

Seuraava projekti olisikin sitten vanhan kolmipyörän kunnostaminen... Pyörä on purettu osiin ja hiekkapuhallettu. Sprayt odottaa suihkuttajaa...
Odotellaanpa taas inspistä :)

lauantai 22. elokuuta 2009

Pupuneiti


Tänään se taas iski... Inspiraatio saada jotain aikaiseksi. Yöllä valvoessa suunnittelin ompelutyötä, ja hetken nukuttua oli idea valmis.
Aamupalan jälkeen hommiin. Pupu on ommeltu lyhyt nukkaisesta karvakankaasta. Sisälle piilotin riisipussin, jotta pysyy paremmin paikoillaan. Takki ja lakki ohuesta fleesestä, ja koristeena kaistaleet pitkäkarvaista teddyä.
Alunperin etsiskelin tulevalle pienokaiselle netistä keltaista ainupupua, mutta eipä löytynyt. Ajattelin että ompelen itse pikkuiselle pupun. Yönaikana siitä vaan kehkeytyi tällainen, ja kun takin kiinnitykseen on käytetty hakasia, niin eipä taida vauvalle soveltua.
Voisihan sitä tietenkin ommella uuden, ilman takkia. Jos vaikka kehittelisi mekon lisäksi päälle.
Jep. se on kyllä sitten taas uuden tarinan paikka.. :)